E-mail: infor@hiperfaunamartorell.net

Telèfon: (34) 937-75-42-20

Politica de Privacitat

  • Hiperfauna Martorell. actua com a titular, dinamitzadora i gestora de continguts d'aquesta web www.hiperfaunamartorell.net informa als Usuaris que compleix amb la vigent normativa de protecció de dades, i amb caràcter especial, amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i amb la Llei de la Societat de Serveis de la Informació i Comerç Electrònic, Llei 34/2002, de 11 de juliol.
  •  
  •  
  • La present política de protecció de dades podrà variar amb el temps a causa dels possibles canvis legislatius, jurisprudencials o dels criteris seguits per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i / o l'autoritat competent en cada moment. És per això que www.hiperfaunamartorell.net reserva el dret a modificar el present avís legal per a adaptar-lo a novetats legislatives o jurisprudencials que es troben vigents en el moment precís que s'accedeixi als websites, així com a pràctiques del sector. ector.

 

Seguretat

El subministrament d'informació personal, ja sigui via telefònica o per Internet suposa l'existència de riscos en la seva divulgació; per això www.hiperfaunamartorell.net mantindrà les mesures i mecanismes de protecció adequats, per minimitzar els riscos i garantir la seguretat de la informació personal o tècnica recopilada de les persones que visitin el nostre lloc web

Enllaços
  • El lloc web www.hiperfaunamartorell.net ofereix enllaços a diferents llocs web, les polítiques de privacitat poden diferir a aquesta, de manera que, Bothers Control suggereix a les persones que ens visiten que en ingressar a cadascun d'aquests Llocs Webs, coneguin les polítiques aplicables als mateixos, ja que aquesta Política de Privacitat només és vàlida per al lloc www.hiperfaunamartorell.net. Pel que Brothers Control no es fa responsable per l'ús de la informació recopilada en qualsevol dels enllaços que ofereix ..

.